30 Nisan 2010 Cuma

Anneler Günü Ne Zaman 2010

Anneler Günü Ne Zaman ?
Anneler günü MAyıs'ın ikinci pazar günü yani 9 mayıs pazar.
Tüm annelerin anneler gününü kutlarım.


Annelerimizin ıymetini bilelim. Ben bazen bazı gençleri görüyorum annelerine karşı çok aksi davranıyorlar. Yapmayalım böyle şeyler. Onları kaybettiğimizde ardından çok ahlarız vahlarız ama nafile. Sadece ağlarız. Hemde keşkelerle birlikte. Bunun için ayakları öpülesi analarımızın kıymetini bilelim.

When Is Mother's Day 2010

M0ther's day is on Sunday, May 9.

Mothers; Mothers day happy.

Mothers day gifts:





mother,day,when,when mothers day,2010,when mother's day 2010,mom days,mom,gifts,happy,mothers day 2010,mother days gifts

29 Nisan 2010 Perşembe

Türk Malı Dizisi Oyuncuları

Türk Malı Dizisi Oyuncuları

Ekranların sevilen dizisi Türk Malı nın oyunculaarını tanıyalım.Benimde severek ve kahkahayla izlediğim dizinin oyuncuları:

Şafak Sezer


Onu tanıtmaya gerek yok heralde. Birçok başarılı filmde gördüğümüz bir oyuncu. Kendisini kutluyor ve başarısının devamını diliyoruz.


Binnur Kaya



Dizide Abiye rolünde oynayan Binnur Kaya yı en son Avrupa Yakasıyla hatırlıyoruz. Ordada bu dizide de çok başarılı kendisi. Böyle devam etmesini temenni ediyoruz.


Bekir Aksoy


Usta Bekir Aksoy, ben onu ilk çiçek taksi dizisiyle tanımıştım. Birçok filmde ve dizide rol alan oyuncu, rolünü çok iyi yapan bence sayılı oyunculardan birisidir.


Devin Özgür Çınar

Ben bu oyuncuyu, bir yerden gözüm ısırıyor ama çıkaramadım. Devin hanım hakkında bilgi veremiyorum sizlere.Kendisini tanımıyorum.


Sinan Çalışkanoğlu


Son yılların çıkışta oyuncusu Sinan Çalışkanoğlu, bu dizidede başarılı. Onu herkes Selena dizisiyle tanıdı ve sevdi. Bu dizide de rolünü başarıyla yerine getiriyor.Başarılarının devamını dileriz Sinan Çalışkanoğlu.


Hazal Şener

Güzel oyuncu Hazal Şener'i de Selena dizisiyle tanımıştık. Orda kötü, aksi bir kızı canlandırıyordu. Fakat bu dizide oynadığı rol tam tersi. İyi, güzel bir aile kızını canlandırıyor. Başarılarının devamını dileriz.

başlıca dizi oyuncularını yazmaya çalıştım. Sİzlerde görüşlerinizi veya başka oyuncularla ilgili bilgilerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar.

Hoşçakalın :)

türk malı dizisi,türk malı dizisi oyuncuları,türk malı dizisi oyuncuları,türk malı,türkmalı,erman,abiye,hazaal şener,sinan çalışkanoğlu,bekir aksoy

Liverpool Atletico Maçı

Uefa Avrupa Ligi
liverpool evinde Atletico Madrid ile karşılaşıyor. Maçın normal süresi 1-0 bitti. Maçta uzatmalar oynanıyor. Uzatmalarda üstünlük saplanmazsa penaltılara gidecek maç. Ben saat geç oldu, yatmak zorundayım, öğrenciyiz ne yapalım. Turu atlayanı yazmam yetişmez, siz yorum kısmına yazarsanız iyi olur. İyi geceler



liverpool,atletico madrid,atletico,madrid,liverpol,maçı,yarı final,uefa,avrupa ligi,liverpool atletico madrid maçı,match,goal

Pürüssüz Bacaklar

Pürüzsüz Bacaklara Sahip Olmak İçin En Kolay ve İyi Çözüm Nedir?




Avon da okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Sürekli tıraş etmekten bıktıysanız aşağıdaki yazıyı okumalısınız.


" Bir haftaya kadar daha pürüzsüz bacaklar için Tüy Dökücü Kremi deneyin.Koltuk altı ve bikini bölgeleri için idealdir."


Tıraş bıçağı yerine tüy dökücü krem öneriliyor. Peki ben bu konuda pek bilgim yok. Tüy dökücü krem etkilimi ve sağlığa bir zararı var mı? Bu konu hakkında sevgili hanımlar bilginiz varsa paylaşın. 




güzellik, bacak,kıl,kılları,bacak kılları,tüy dökücü,tüy dökücü krem,pürüzsüz,bacak kıllarından kurtulma,kıllardan nasıl kurtulunur,kıl kesme,ağda

Avon Kataloğu 2010

Avon Nisan Kataloğu

Katalog


Katalog dergisine üstteki linkten ulaşabilirsiniz. Avon ürünleri ile ilgili bilgilerinizi bizimle paylaşın bayanlar.
Mayıs ayının kataloğu çıktığı zaman sitemize ekleyeceğiz. Katagorilerden güzellik kısmına bakarak, yeni ürünleri ve güzellikle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Data Flip Flop

D Flip Flop
4 Nand ve 1 değil Kapılı

d,flip,flop,data,mantık,elektroniği,d flip flop,data flip flop,devresi,devre,devre şeması,flip flop, f f,dff,d ff,elektronik,mantık elektroniği,dersi,föy

28 Nisan 2010 Çarşamba

Barcelona Inter 1-0

Barcelona 3-1 in rövanşında inter i 1-0 yenmesine rağmen elendi. 10 kişi kalan inter 90 dakika çok iyi bir şekilde defans yaparak finale yükseldi. Barcelona son 10 dakkika etkili bir futbol oynasada sadece 1 gol atabildi ve kupaya veda etti.
Son şampiyon bu sonuçla kupaya havlu attı.

Barcelonanın golünü Pike(ismi yanlış yazmış olabiilrim.) attı.

barcelona inter,barcelona,inter,maçı,barcelona inter maçı,1-0,barcelona inter yarı final maçı,golü,pike,barça inter maçı,şampiyonlar ligi,match,goal,fc,1 0

Aynştaynın Hayatı

Aynştaynın hayatı, aynştaynın buluşları,aynştayn,aynştayn hayatı,aynştaynın eserleri,einstein hayatı,einstein buluşları,einstein,aynştayn,aynştaynın icatları




aynştayn hakkında sizde bildiklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Bbg Evi Şok Görüntüler

Bbg evi Şok Görüntüler




bbg evi,yabancı bbg,avrupa bbg,bbg evi görüntüleri,yabancı bbg videoları,video,şok görüntüler,bbg evi şok görüntüleri,canlı,yayın,afrikalı kadınlar,bbg

27 Nisan 2010 Salı

Öklid Bağıntısı

Öklid geometride çok önemli. Bu konuyu bilmelisiniz. Bununla bir çok soruyu, zor görünen soruları bile tereyağından kıl çeker gibi çözeceksiniz.

matematikci.org da gördüğüm bir yazı. Buyrun. Umarım size faydalı olur.




öklid,öklid bağıntısı,öklid örnekleri, öklid soruları,öklit,öklit bağıntısı,öklit soruları,öklit örnekleri,öklit teoremi,nesir,örnekler,matematik,geometri,ders

Pisagor Bağıntısı İle İlgili Çözümlü Sorular

Pisagor Bağıntısı

Geometride sevdiğim konulardan birisiydi. Pisagorla çözülen soruları çok severdim.

matematikci.org da bu konuyla ilgili güzel bir yazı buldum sizlerle paylaşmak istedim. Umarım işinize yarar.






Sibel Kekilli En İyi Oyuncu

Almanyada en iyi oyuncu seçilen Sibel Kekilli hakkında güzel bir yazı buldum.
Sizlerle yazıyı paylaşmak isterim.

Yazı


Yorumlarınızı bekliyorum. Bence Sibel Kekilliye ödül vermeleri oyunculuğuyla alakalı değil, tamamen türk milleti üzerinde oyun oynamak isteyenlerin işi. Bunuda yapıyorlar.

26 Nisan 2010 Pazartesi

2010 KPSS YERLEŞTİRME

2010 Kpss  Yerleştirme takvimi:

Kpss 1. yerleştirme     (OSYM Başkanlığınca Tercihlerin alınması  17-26 mayıs)




Kpss 2. yerleştirme   (OSYM Başkanlığınca Tercihlerin alınması  15 - 24 Kasım)


İnşaallah memur adayları bu yıl gönüllerine göre bir yerlere atanırlar. 4-5 yıl üniversite bitirip açıkta kalmak çok zor. Ben de 2. sınıftayım ve 2 yılım daha var Kpss sınavına. Puanlar çok yüksek, ve sınava girenler sonuçta üniversite mezunu bilgili kişiler. Bunca yıl okuyup açıkta kalmak istemiyorum. İki yıllık bitiren arkadaşlarım şu an liselerde paralı öğretmenlik yapıyorlar. Ben yarın 4 yıllık bitiripte öğretmen olamazsam nolacak. 
Ailemin beni okutmak için harcadığı emek, masraf, benim gurbette çektiğim hasretin, karın açlığımın, soğuk evlerde, yeri geldiğinde aç kalmamın hesabını kim verecek..


İçimi döktüm gibi oldu. Eğer sürçü lisan ettiysem affola.



2010 Mayısta Askere Gidecekler

Mayıs ayında askere gicek arkadaşlarımıza, sayılı günler kala, hayırlı yolculuklar diliyoruz. Tez gidip gelmeyi Allah nasip etsin. Vatanımızı ve askerlerimizi her türlü beladan korusun. Her Türk evladı vakti geldiğinde, vatani görevini istekle ve azimle yapar. Böyle bir millet dünyanın başka bir yerinde yok. Başka ülkeler parayla askerini elinde zor tutarken. Bizler vatanımız için davullu zurnalı düğünlerle askere gideriz. Belki dönüşü olmayacak bir gidiştir ama tek birşey için, vatan için.

VATAN SAĞOLSUN

24 Nisan 2010 Cumartesi

Beşiktaş Sivasspor Maçı 2-2

Beşiktaş evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.Beşiktaşın gollerini Bobo ve Holosko attı. Sivassporun ise Cihan ve Kamanan kaydetti.


Beşiktaş,sivas,sivasspor,bjk,maç,2-2,golleri,gol,goller,beşiktaş sivasspor,sivasspor beşiktaş,lig,süper lig,match,goal,bobo,holosko,kamanan,cihan

23 Nisan 2010 Cuma

22 Nisan 2010 Perşembe

Makara

Birazda eğlenelim. Herkes bildiği güzel fıkraları yazarak, başlıyabilir. Hem güler hem öğreniriz.


İlk ben anlatayım.




Lazlarla Ruslar savaşıyorlarmış. Lazlar el bombalarını rusların tarafına atıyormuş. Ruslarda lazların attığı el bombalarını alıp, pinini çekip lazlara atıyomuş.  :) :)





Ödev Kapakları

Ödev kapakları,ödev kapağı,ödev kapağı indir,ödev kapakları indir,kapak,kapağı,yıllık ödev,dönem ödevi kapağı,müzik,türkçe,matematik


Ödev kapakları, güzel ödev kapakları, ödev kapağı,kapak Ödev Kapakları

21 Nisan 2010 Çarşamba





Rs flip flop devresi, bu tür flip floplar yerini tetikleme uçlu flip floplara bırakmıştır. Girişlerine değil kapıları eklenerek yapılır. Reset yani r girişi 1 olduğu durumda çıkış 0 olur. Set girişi 1 olduğu durumda da çıkış 1 olur. İkisinin 1 olmasında ise çıkışların ikisininde 1 olduğunu görürüz. Bu istenmeyen bir durumdur.Bu yüzdende tetikleme ucu eklenerek yapılan flip floplar kullanılır. Bu flip floplar yerini yenilerine bırakmışlardır.


Yanlışımız varsa affola. Kısıtlı bilgilerimle bu konuyu anlatmak istedim. Sizinde bildikleriniz varsa ekleyebilirsiniz.


rs,r s,flip flop,rs flip flop,flip flop devresi,rs flip floplar,jk,mantık devreleri,input,output,girişler,çıkışlar,flip flop devresi,kapılarla,dijital kapılar,tetikleme,clk

20 Nisan 2010 Salı

Hava Kuvvetleri Muvazzaf ve Sözleşmeli Subay Alımı 2011

Başvuru yapmak için aşağıdaki internet adresine giriniz. Gerekli formu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://ikdm.tekok.edu.tr/SosSb/anasayfa.aspx



hava kuvvetleri,hava harp okulu,asker alımı,memur alımı,sözleşmeli subay alımı,2010,2011,muvazzaf ve sözleşmeli subay,hvkk,başvuru,harp okulu,askerlik

334. Dönem Askerlik

           334. dönem yani Mayıs ayındaki askerlik. Mayısa sayılı günler kala, askere gidecek vatan evlatlarında bu kutsal görevi yapmanın mutluluğu ve heyecenı olduğunu düşünüyorum.
334. kısa dönem askerlik sınavı sonuçlarını sitemizden paylaşmaya daha doğrusu nerden açıklanacaksa sizi o siteye yçnlendirmeye çalışacağız. Sınav sonuçları : pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx  veya  www.kkk.tsk.tr adresinden ulaşabilirsiniz.İnşaallah askerliğinizi dilediğiniz yerde dilediğiniz şekilde yaparsınız. 
Hayırlı tezkereler diliyorum. Yolunuz açık olsun.............



334. dönem,334. kısa dönem,334 kd,kkk.tsk.tr,kısa dönem askerlik,kısa dönem askerlik sınavı sonuçları,kısa dönem askerlik sınavı,soruları,tsk,mayıs,dönem,askerlik

Galatasaray Bursaspor Maçı

Galatasaray evinde Bursaspor ile karşılaşacak bu hafta. Bu zorlu mücadele belkide ligin liderinin değişmesini sağlıyacak. Fenerbahçenin 1 puan önündeki Bursaspor Galatasaray deplasmanından 3 puan koparabilecekmi. Zor gibi görünsede, Bursanın oynadığı futbol bunun olabileceği yönünde. Bu yıl anadoludan birisinin şampiyon olacağını düşünürken, maalesef oda şu an zor bir virajda. Umarız Bursaspor Galatasaray engelini aşarak, üç büyüklerin hegemonyasını kırar. 


gs,bursa,galatasaray,galatasaray bursa,gs bursa,gs bursa maçı,galatasaray bursa maçı,bursaspor,bursaspor haberleri,bursaspor şampiyon olurmu,lig,süper lig,maç

18 Nisan 2010 Pazar

Kelimenin Gücü Yarışması

Atv de yep yeni bir yarışma başlıyor. Yarışmanın adı kelimenin gücü. Yabancı ülkelerde izlenme rekorları kıran bu yarışma bakalım ülkemizde tutulacak mı? Yarışma başvuruları başlamış. detaylı bilgiye atv nin web sitesinden bakabilirsiniz.


atv,kelimenin gücü,kelimenin gücü yarışması,kelimenin gücü yarışma, kelimenin gücü başvuru,kelimenin gücü yarışması başvuru,başvuru,formu,kelimenin gücü

17 Nisan 2010 Cumartesi

Bu Sene Şampiyon Kim Olur

Bu sene sizce kim şampiyon olur. Aslında bu sorunun cevabı, Bursa gibi görünüyor. Dünkü maçıda kazanmaları onu bir adım daha yaklaştırdı zirveye. Fakat Beşiktaş ın Fenerbahçeyle oynayacağı maç çok önemli. Eğer Beşiktaş tüm maçlarını alırsa inşaallah şampiyon olur. Bursanın önünde 3 tane çok zor maç var. 3 ünüde kaybedebilir, kazanabilirde. Benim gönlüm şanlı Beşiktaştan yana. Peki sizce kim olur yada olmalı.

16 Nisan 2010 Cuma

Gençlik Aklı

Gençlik aklı; gençliğin sitesi.

Sitemize en güncel bilgileri koyarak en erken size ulaştırmak hedefimiz. Şu an için daha yapım aşamasında olan sitemize, ne tür konu koyabiliriz. Bunun için bize fikir ve önerilerinizi sunun.

Survivor Varmısın Yokmusun

Survivor Varmısın Yokmusun yarışmasının popüler ve sevilen yarışmacılarıyla tekrar başladı. Bence bu öncekilerden daha güzel olacak. Acun show tv yi yaptığı programlarla ayakta tutuyor ve bu yarışma için çok para harcamış. 3 adayı da yarışma boyunca kullanacaklar. İki adada yarışmacılar, bir adada ekip bulunacak.
Büyük paralarla yapılan bu güzel yarışma bakalım ne kadar reyting yapacak....


survivor,survivor türkiye,survivor varmısın yokmusun,yeni survivor,sörvayvır,sörvayvır yarışması,sörvayvır varmısın yokmusun,yarışması,acun,show tv,izle,turkey

Skandal

german

15 Nisan 2010 Perşembe

Matlab Dersi

Matlab Dersi


Bilgisayar öğretmenliği 2. sınıfındayım ve matlab dersini görüyoruz. İlk başta çok kolaydı ama nasıl olduda bu ders birden zorlaştı anlamadım diyebilirim. Son ders bir baktım oyun yapıyoruz. Toplamayı çıkarmayı tam anladık derken, birden oyunların, döngülerin içinde buluverdik kendimizi. Bu yazıyı yazmamın sebebi ise, yarın bu dersten sınavım olması. İçimi dökmek için yazdım aslında. Elimde güzel bir türkçe pdf kaynak var. İsteyen arkadaşlar olursa eklerim sayfaya. 


Ah matlab ah yaktın beni............



Alman Güzellik Yarışmasında Skandal

Almanyada yapılan top model yarışmasında, favorilerden birisinin  p.rno filmlerinde oynadığı ortaya çıktı.İnternette videolarının ve resimlerinin dolaşmasından sonra, birinci olması kesin gözüyle bakılan güzel, yarışmadan üzgün ayrıldı. Fakat bu olay onu daha da ünlü yaptı diyebilirim.
Bu güzel kadının bazı resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Tabiki o malum filmlerindeki resimleri değil.


alman güzel,top model,german top model,germany,gina lisa,video,resim,gina lisa filmi,gina lisa video,alman güzellik yarışması,skandal

Kara Kalem Çalışmaları

İnternette başka bir sitede gördüğüm kara kalem çalıişmalarını sizlerle paylaşmak istedim. Benim çok hoşuma gittiler.Umarım sizlerde beğenirsiniz.

kara kalem çalışmaları,karakalem,kara kalem,karakalem çalışmaları,kara kalem resimleri,fotoları,güzel çalışmalar,karakalem teknikleri,kara kalem güzel resimler

14 Nisan 2010 Çarşamba

Turizm İle İlgili Şiir

Turizm İle İlgili Şiir


Turizm dir mesleğim
Güler yüzdür görevim
Gece gündüz çalışır,
Harekettir bereketim.

Uluslararasıdır hedefim,
Ama vatandaşımdır önceliğim
Ayşe, Fatma, Hasan, Mustafa
Sizleride beklerim.

İşletmenin özkişiliği
Sevmektir mesleğini,
Yarınlardır geleceği
Yine bekleriz derken.

 Güzel anılarınızı bırakırken,
Hatırlanmak isteriz.
Size hoşçakal derken,
Yeniden bekleriz.

Türkan Yakın

Bu şiiri dilaramelissa.blogcuda gördüm ve buraya ekledim. Sizde bildiğiniz güzel şiirleri bizimle paylaşın :) Sevgiyle kalın...

Turizm,şiir,turizm şiiri,turizmle ilgili şiir,turizm hakkında şiir,şiirler,türkan yakın,turizm şiirleri,turizm şiir,turizm haftası,şiiri,güzel şiirler

334. Kısa Dönem Askerlik

334. Kısa Dönem Askerlik


334. dönem yani mayıs ayındaki askerlik. Sınavı ne zaman yapılacak şu an için bir bilgim yok arkadaşlar. Fakat ilk haftasında yapılır heralde. Biliyorsanız bizimle paylaşın.


Ayrıca vatani görevini yapacaklara hayırlı teskereler. Allah yardımcınız olsun. Askerimiz bu kadar güçlü olmasaydı, biz ne sefil hayat sürerdik belikide.


Hoşuma giden bazı asker resimleri paylaşmak istedim sizlerle.Umarım beğenirsiniz.


Askerlik, kısa dönem askerlik,kısa dönem askerlik sınavı,334. dönem,334. kısa dönem askerlik,334.kısa dönem askerlik,kısa dönem askerlik sınavı sonçları,kd,kkk.tsk

YGS Sınavı Yorumları

Ygs Sınavı


Hayatımız sınavlarla geçiyor. Birinden çık diğerine gir, 25 ine kadar sınav. Artık ondan sonrada hayat dersi başlıyor.Onun sınavına pek kolay geçmiyecek tabiki. Gelelim YGS sınavına. Ben sorulara bakamadım. Fakat çok zor değil diyorlar. İnşaallah herkesin istediği puanı alır. Sizde YGS hakkındaki görüşlerinizi yazın. Ben 3 yıl önce öss sınavına girdiğimde, o zaman yeni sisteme geçilmişti ve sorular çok kekti. Yeni sisteme geçildiği sene sorular kolay gelir.Bize hep böyle söylenmişti ve öylede oldu. 
Sınava giren ve hazirandakine de girecek arkadaşlara tavsiyem; sistemli bir şekilde soruları çözün. Önünüze koyulan soru kitapçığını 1. sorudan son soruya kadar sıralı bir şekilde çözmeyin. Ben özellikle iki sözel dersi ardarda çözöezdim. Türkçe ve Sosyal bilimleri sırasıyla çözemezdim. Tabiki siz nasıl daha iyi verimli oluyorsanız öyle çözün arkadaşlar..




Ygs sınavı,ygs,ygs yorumları,ygs sınavı yorumları,2010 ygs,2010 ygs sınavı,ygs soruları,ygs sistemi,ygs zormu,ygs kolaymı,ygs nasıl,ygs sınav sistemi

12 Nisan 2010 Pazartesi

23 Nisan Şiirleri

23 Nisan Şiirleri

Geldi 23 Nisan şiiri
Bugün ne mutlu bize,
Haydi hep gülsenize,
Müjde dağa, denize,
Geldi 23 Nisan.

Sokaklar  dolu bayrak,
Yollara kurulmuş tak,
Şöyle bir etrafa bak,
Geldi 23 Nisan.


23 Nisan Şiiri
23 Nisanı biz
Sevinçlerle bekleriz
Bayrak, zincir fenerle
Sınıfları süsleriz

Okulllar tabur tabur
Törenlere giderler
Tranpetler çalarak
Yavrukurtlar geçerler.

Müsamere, oyunlar
Şenletir bu haftayı
Unutmayız hiçbir gün
Şanlı büyük Ata' yı.

Umarım şiirleri beğenmişsinizdir. Sizde bildiklerinizi bizimle paylaşın.

23 nisan şiiri,23 nisan şiiirleri,23 nisan,şiirler,güzel 23 nisan şiirleri,çocuk bayramı,şiirleri,23 nisan çocuk bayramı,şiir,23 nisan şiirleri,güzel,iyi,

9 Nisan 2010 Cuma

Üniversiteler

Arkadaşlar Okuduğunuz Üniversite Hakkındaki Görüşlerinizi Bİzimle Paylaşın. Üniversiteye Hazırlanan Arkadaşlarımız İçin De Çok Faydalı Olur. En Azından Bilgi Sahibi Olurlar....

8 Nisan 2010 Perşembe

German Snake Comes To Sticky End

A venomous snake that ascaped in Germany triggering an extensive three-week hund been found died, living its young owner facing a huge will.

bbc



german snake, snake, dangerous, trigg, extensive, hund, die, die snake,facing,huge, news, health,europe news, ascape,snake,sticky, german snake

Real Madrid Barcelona Match

Real Madrid Barcelona Match


Match is tomorrow. Champion who will probably win this game. Barcelona won first match. 
Who do you think will win?


real madrid,barcelona,match,real madrid barcelona match, goal,goals,matchs,spiel, partido,world,news,maty,who will win,quien ganara,madrid barce

NATALİN AVCI

Natalin Avcı
Natalin Avcı avrupa ünlü bir türk. Ünlü ama neden ünlü. Güzel bir vucuda sahip olması ve erkeklerin ona büyük ilgisinden. Verdiği cesur pozlarla, yıldız olmaya çalışan bir kadın.
Natalin Avcı resimleri



Natalin avcı hakkında bildiklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.



natalin avcı, natalin avcı resimleri, natalin avcı video,natalin avcı frikik,natalin avcı biyografi,natalin avcı kimdir,natalin avcı foto, natalin avcı photo,kapak kızı

Muğla Üniversitesi Hakkında Bilgiler

Muğla Üniversitesi


Muğla üniversitesine geleli 2.5 yılı geçti. 1.5 yıl sonra inşaallah bitiriyorum. Geçen yıllarımda muğlada size anlatacağım pek iyi şey yok diyebilirim. Buraya gelen haritaya aldanıyor. Deniz var zannediyor. Öğrenci muğlaya adımını attığında, hata yaptığını anlaması çok geç olmuyor. Neden mi? İlk önce kayıt için üniversiteye geliyorsunuz. Üniversitenin kötekli diye bir köyde olduğunu görüyorsunuz. Ünlü ilçeleri üniversiteye de çok uzak. Zaten gezmel içinde pek paranız olmuyor. Kiralar ateş pahası. Üniversitenin yakınında oturmak isterseniz 600-700 tl iyi bir daire. Burada kaloriferli bir daire lüks sayılıyor. Muğla insanı zengin. Kimsenin nazını çekmiyorlar. Öğrencide bol nasıl olsa. Biri bu parayı vermezse diğeri verir. Esnafını hiç sormayın. 100 tl ye alacağınız televizyonu sıfır gibi televizyon çok kullanılmadı deyip 300 ye satmaya kalkarlar. Yeni yeni binalar yapılıyor, fakat biz bunlarda oturamadan gidecez. Belki bizden sonrakiler rahat eder.
Eğer isterseniz bu taraflardan resim , sizin için kendim çeker koyarım siteye.
Soracağınız soruları sorabilirsiniz. Bu kadar kötüledim bu muğlanın hiç güzelliği yok mu derseniz. Var, paranız varsa hemde çok güzel. Pek de derslerle ilgim olmaz, paramda var diyosan, bodruma marmarise gitmek sizin için kolay. Bizim gibi kira günü geldiğinde ev sahibinden kaçanlar içinse burası bir dert çekme yeri.




muğla, muğla ünicersitesi, hakkında bilgi, muğla nasıl, muğla üniversitesi bölümleri, muğla ün,versitesi hakkında bilgi, muğla üniversitesi tıp,besyo,mühendislik,kamu,bölümü

Tımar Sistemi

Tımar Sistemi


Tımar sistemi ilgili bilgiye sitemizden  ulaşabilirsiniz. Site içi arama yaparak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.



tımar,tımar sistemi,tımar nedir,tımar sistemi nedir,hakkında bilgi,tımar hakkında bilgi,osmanlı devleti, tımar sistemi nedir,timar sistemi,tımar,timar,osmanlı,tımar

Pisagor Bağıntısı ve Örnekler

Pisagor Bağıntısı ve Örnekler


Pisagor bağıntısı konusu çok kolay ve zevkli bir konudur arkadaşlar.İlk başta size zor görünebilir fakat konuyu anlayınca o kadar zevkli gelecekki size anlatamam. Pisagor bağıntısı geometri için çok önemli bir konu. Bu bağıntıyla çok soruları cevaplıyacaksınız. Zor gibi görünen soruları bu bağıntıyla dize getirebilirsiniz.


Peki pisagor bağıntısı nedir?


a nın karesi, b ile c nin kareleri toplamına eşittir.


Örnek;
b=3
c=4
a=?
a nedir? 


Cevap;
Ne demiştik a nın karesi b ile c nin kareleri toplamına eşittir.
a nın karesi a karedir.
b nin karesi 9 dur.
c nin karesi 16 dır.
b ile c nin toplamıda 25 eder.
Hangi sayının karesi 25 dir. 5 in karesi 25 eder.
O zaman a= 5 dir.


Umarım anlatabilmişimdir.






pisagor, pisagor bağıntısı, pisagor örnekleri, pisagor bağıntısı nedir, pisagor nedir, pisagor örnekleri,geometri,pisagor teoremi,çözümlü örnekler,pisagor

ÜÇGENLER

Üçgenler
Üçgenler ilk başta zor görünen ama konuyu kavrayınca çok zevkli olan bir konudur. 
Lisede hiç geometri dersi görmemiştim ve üniversiteye hazırlanırken bu dersten çok karkuyordum. Fakat zaman geçtikçe, biraz olsun anlamaya başlıyınca aslında kolay ve zevkli olduğunu anladım. Bir yerinden tuttunuzmu gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Sbs ve Öss sınavına girecekseniz bu konuları iyi bilmeniz gerekiyor. Fakat hiç korkmanıza gerek yok. Üçgenler konusu kolay bir konudur.
İnternette üçgenlerle ilgili çok örnek, soru ve konu anlatımı bulabilirsiniz.Ben bu konuya hakim olmadığım için burda yarım yamalak bildiklerimi anlatmadım. Eğer kaynak bulamazsanız ben size internetten temin etmeye çalışırım. Her hangi bir sorunuzda , yorum kısmına sorunuzu yazmanız yeterlidir.


Kendinize iyi bakın. İyi not almanız temennisiyle hoşçakalın :)




üçgenler, üçgen, üçgenler konusu, üçgenler konu anlatımı, üçgenlerde benzerlik,üçgenlein özellikleri,üçgenlerle ilgili sorular,örnekler,açı,üçgenler, üçgenler

Rasyonel Sayılarla İlgili Örnekler

Rasyonel Sayılarla İlgili Örnekler




Rasyonel sayılarla ilgili bildiğiniz örnekleri bizimle paylaşın. Rasyonel sayılar konu anlatımı sitemizde var. Örnekleride size bıraktım. Bildiğiniz güzel örnek yada soruları yazın. Birbirimize yararlı olur.



rasyonel sayılar, rasyonel sayılar örnek,soru,rasyonel sayılarla ilgili örnekler, rasyonel sayılar soruları,rasyonel sayılarda işlem,rasyonel sayı,örnekleri

Rasyonel Sayılar

Rasyonel Sayılar


a tam sayısı ve b sıfırdan farklı bir sayı olsun;
a / b  şeklinde yazılabiliyorsa bu rasyonel bir sayıdır.


Rasyonel sayılar 3 e ayrılır.


Bunlar;


Basit Kesir


Bileşik Kesir


Tam Sayılı Kesir


Basit Kesir Nedir?
Basit kesir payı küçük, paydası büyük olan kesirlerdir.
Örnek; 3/7


Bileşik kesir nedir?
Bileşik kesir ; payı büyük paydası küçük olan sayılardır. İki sayı birbirine eşitsede bileşik kesir sayılır.
Ör; 8/3 , 5/5...


Tam Sayılı Kesir Nedir ?
Tam sayılı kesir bir sayma sayısı ve bir basit kesirle yazılan sayılardır. Her bileşik kesir tam sayılı kesirdir.
Ör; 3+1/5 ,   5+ 3/7




Soru: 3/7 hangi kesir türüne girer.


Umarım fadalı olmuştur size. Basitçe anlatmaya çalıştım.Takıldığınız yerleri yorum kısmına yazarak sorabilirsiniz.




rasyonel sayılar, rasyonel sayı, konu anlatımı,rasyonel sayılar konu anlatımı,rasyonel sayılarla ilgili sorular,rasyonel sayılar nedir,nedir,kesir

CV Örnekleri

Cv Örnekleri

Yeni mezunlar için cv örneği
Burdan bakabilirsiniz.


Deneyimli mezunlar için cv örneği
Burdan bakabilirsiniz.


Umarım işinize yarar.


cv örnekleri, cv, cv örneği, cv örnek, cv nasıl olur, cv nasıl yazılır, yeni mezunlar, deneyimli çalışanlar,için,cv hazırlama, cv formu,cv hazırlama formu,özgeçmiş

7 Nisan 2010 Çarşamba

Network Marketing Sistemi

Network Marketing Sistemi


Network marketing sistemi ile ilgili bildiklerinizi bizimle paylaşın. Bu konu hakkında birçok bilgi var. Hangisine inanacağını bilmiyor insanlar. İyi mi kötü mü? Eğer siz bu sistemi biliyorsanız, bildiklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.




Network marketing, network marketin system, network marketing sistemi, para kazanma, win money, make money, nasıl, sistem, nasıl para kazanılır, how take money

Manchester United - Bayern Munih Match

Manchester United Bayern Munih Match


The match is turkey' s time at 09:45 pm.
Manu must win to this match. Munih won first match.




manchester united, bayern munih, manu, manu bayern, bayern munih manchester, mançester, united, mançester, şampiyonlar ligi, europe, leage, goals, match, time

6 Nisan 2010 Salı

Barcelona Arsenal Şampiyonlar Ligi

Barcelona Arsenal Maçı


Bu gece büyük bir maç bizi bekliyor. Barcelona evinde 2-2 nin rövanşında Arsenali konuk ediyor. Bu zorlu mücadelede iki tarafında önemli eksikleri var. Maçın gollerini ve geniş özetini star tv den izliyebilirsiniz.
İki takımada başarılar dileriz


barcelona, arsenal, match,matches,maç,goals,goal, barcelona arsenal, maçı, barselona, barcelona arsenal şampiyonlar ligi, çeyrek final, maçın golleri, maçın özeti

2010 Mayıs Kısa Dönem Askerlik

2010 Mayıs Kısa Dönem Askerlik


Mayıs ayına çok kısa bir zaman kala, askere gideceklere heyecan basmıştır diyebilirim. Tez gidip tez gelmeyi Allah nasip etsin. Bu vatanı sizler koruyorsunuz. Askerlerimize Allah güç kuvvet versin. 
Hayırlı tezkereler, yolunuz açık olsun...


2010 mayıs askerlik, mayısta eskere gidecekler , kısa dönem askerlik, 334. kısa dönem askerlik, 2010 kısa dönem askerlik, kısa dönem askerlik mayıs,334. dönem

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz

Bugün seçim olsa kime oy verirdiniz ve neden?
Fikirlerinizi bu ortamda, tarafsızca belirtin. Önce oy verdiğiniz partiyi hala destekliyor musunuz?
Partinizi değiştirmek istiyorsunuzda, başka iyi bir parti olmadığını mı düşünüyorsunuz.
Bizimle fikirlerinizi paylaşın....

Timar Sistemi

Timar Sistemi

Timar sistemi nedir ?
Osmanlı Devletinde belirli görev ve hizmet karşılığında kişilere tahsis edilen ve defter yazılarındaki senelik geliri 20 bin akçeye kadar olan askeri dirlikler. Kendisine böyle bir imkan sunulan kişiyede timar sahibi veya sipahi denir.


Birde ikta sistemi vardı. Sitemizden ikta sistemi ile ilgili bilgilerede ulaşabilirsiniz.



timar, timar sistemi, timar nedir, timar sistemi nedir, timar sistemi hakkında bilgi, ikta sistemi, osmanlı devleti, osmanlı, askeri, osmanlı toprakları, osmanlıda ekonomi

Aynştaynın Hayatı

Aynştaynın Hayatı


Aynştaynın hayatı ile ilgili bildiklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Burda aynştayn ile ilgili bilgileri toplayabiliriz. Hem sizlerede çok faydalı olur.



aynştayn, aynştaynın hayatı, aynştayn kimdir, aynştayn hayatı, ünlü bilim adamları, aynştaynın çocukluğu, aynştaynın yaşamı, aynştayn

İcatlar ve Buluşlar


İcatlar ve Buluşlar

Sitemizde birçok bilim adamının yapmış olduğu icatlarla ilgili bilgiler mevcuttur. Eğer aradığınıza ulaşamadıysanız yorum kısmına istediğiniz soruları sorabilirsiniz.








icatlar, buluşlar, bilim adamları, icatlar ve buluşlar, bilim adamları ve buluşları, kim bulmuştur, neyi bulmuştur, bilim adamları, bilimadamı, icatlar hakkında bilgi

Pamuk Üretimi

Pamuk Üretimi Nasıl Yapılır


Pamuğun nasıl üretildiği hakkında bilginiz varsa bizimle paylaşın. Yorum kısmına bildiklerinizi yazabilirsiniz.








pamuk üretimi, nasıl olur, pamuk nasıl üretilir, pamuğun üretimi, üretim, pamuk, nasıl, pamuk üretimi nasıl olur, tarım, bilgi, hakkında bilgi

Ödev Kapakları

Ödev Kapakları
Ödev kapakları, ders kapakları, dönem ödevi kapakları, kapak, ödev kapağı, ödev kapakları indir, güzel ödev kapakları, türkçe, matematik, teknoloji tasarım,dersi