8 Nisan 2010 Perşembe

Muğla Üniversitesi Hakkında Bilgiler

Muğla Üniversitesi


Muğla üniversitesine geleli 2.5 yılı geçti. 1.5 yıl sonra inşaallah bitiriyorum. Geçen yıllarımda muğlada size anlatacağım pek iyi şey yok diyebilirim. Buraya gelen haritaya aldanıyor. Deniz var zannediyor. Öğrenci muğlaya adımını attığında, hata yaptığını anlaması çok geç olmuyor. Neden mi? İlk önce kayıt için üniversiteye geliyorsunuz. Üniversitenin kötekli diye bir köyde olduğunu görüyorsunuz. Ünlü ilçeleri üniversiteye de çok uzak. Zaten gezmel içinde pek paranız olmuyor. Kiralar ateş pahası. Üniversitenin yakınında oturmak isterseniz 600-700 tl iyi bir daire. Burada kaloriferli bir daire lüks sayılıyor. Muğla insanı zengin. Kimsenin nazını çekmiyorlar. Öğrencide bol nasıl olsa. Biri bu parayı vermezse diğeri verir. Esnafını hiç sormayın. 100 tl ye alacağınız televizyonu sıfır gibi televizyon çok kullanılmadı deyip 300 ye satmaya kalkarlar. Yeni yeni binalar yapılıyor, fakat biz bunlarda oturamadan gidecez. Belki bizden sonrakiler rahat eder.
Eğer isterseniz bu taraflardan resim , sizin için kendim çeker koyarım siteye.
Soracağınız soruları sorabilirsiniz. Bu kadar kötüledim bu muğlanın hiç güzelliği yok mu derseniz. Var, paranız varsa hemde çok güzel. Pek de derslerle ilgim olmaz, paramda var diyosan, bodruma marmarise gitmek sizin için kolay. Bizim gibi kira günü geldiğinde ev sahibinden kaçanlar içinse burası bir dert çekme yeri.




muğla, muğla ünicersitesi, hakkında bilgi, muğla nasıl, muğla üniversitesi bölümleri, muğla ün,versitesi hakkında bilgi, muğla üniversitesi tıp,besyo,mühendislik,kamu,bölümü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder