27 Mayıs 2010 Perşembe

TOLGAHAN SAYIŞMAN

Tolgahan Sayışman
Ekranların aranan ismi Tolgahan Sayışmanı tanıyalım. Onu ben Elveda Rumeli ile tanıdım. Belki ondan önce rol aldığı projelerden tanıyanlarınızda vardır.

Tolgahan Sayışman ile ilgili vikipedide bulduğum yazı :

Tolgahan Sayışman (17 Aralık, 1981 doğumlu), Türk dizi oyuncusudur.Baba tarafı Selanik Göçmeni olup , Anne tarafı ise Trabzonludur. Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.

2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilmiştir. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle,Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. Halen Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmaktadır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel'ile boşrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır kendisi.

tolgahan sayışman,tolgahan sayışman kimdir,tolgahan,sayışman,biyografi,oynadığı filmler,tolgahan sayışman biyografi,filmleri,dizileri,sinema,oyuncu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder