11 Eylül 2010 Cumartesi

Kadınlar nasıl orgazma ulaşır

Soru : Kadınlar nasıl orgazma ulaşır ?

Cevap: Birçok kadın romantik sade ve narin dokunuşlardan hoşlanırken kimi kadın sert okşamalardan hatta küçük ısırıklardan hoşlanabilmektedir. Ön sevişmede kadınların hayır diyemeyecekleri noktalardan bir kaçı ise şöyle sıralanmaktadır. Boyun altı, meme uçları, kulak memeleri ve göğüslerin kotluk altlarına doğru olan bölümüdür. Ancak benim size tavsiyem eğer partneriniz sekse karşı arzulu değil ise yapacağınız ön sevişme bütün gayretiniz boşa çıkabilir.
Bunun için yapmanız gereken en önemli nokta şudur; ellerle ve dilinizle cinsel organını uyarmanız en bilinen etkili yoldur. Kedi gibi duran partnerinizi kükreyen bir aslan misali hırçınlaştıran bu hareketler hem eşinizin hem de sizin doyumsuzluğa ulaştırır. Kadınlar en sık ve en çok zevk altıkları pozisyon eğer üzerine oturur gibi olan pozisyondur. Bu pozisyonda kadın orgazmı iliklerine kadar hisseder. İstek durumuna göre iyi uyarılmış bir kadın 5 ile 20 saniye arasında orgazm yaşar.
Cinselliğe aşağıda söylenen biçimlerde yaklaşan kadınların orgazma ulaşmasının daha olası olduğunu gösteren güçlü kli­nik kanıtlar vardır. Cinselliğe cinsellik olduğu için değer verir­ler, cinselliğe ilgi duyarlar ve etkin olarak doyum sağlama ola­nağı ararlar, cinsel açıdan kendilerini açıklama konusunda kısıt­lamaları yoktur ve karşılıklı cinsel eyleme kendi içinde değer verirler.
Orgazm yaşamayan, ama gene de cinsel ilişkiden hoşlanan birçok kadın, olayın bütünlüğüne kuruluş, zamanlama ve ro­mantik tonlamalarına ve yakınlığa, sıcaklığa ve eşiyle paylaşı­lan bir deneyim olması özelliğine cinsel yönlerinden daha çok tepki verir. Bunlara orgazma ulaşan kadınlar da değer verir, ama cinsel hoşnutlukları açısından daha az önemlidir.

kaynaklar: ediyetisyen.net
                    kadinlar.tc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder